الگوریتم مرغ مگس خوار چیست و چرا گوگل از آن رونمایی کرد؟

به کمک یک مشاور یا کارشناس دیجیتال مارکتینگ احتیاج دارید؟

تاریخ انتشار: 11 دی، 1400 تاریخ آپدیت: 23 مهر، 1401 نویسنده: نسرین نجفی پور

الگوریتم مرغ مگس خوار چیست و چرا گوگل از آن رونمایی کرد؟

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird algorithm) یکی از الگوریتم های گوگل برای سئو و بهبود رتبه سایت است. فناوری مفیدی که برای ایجاد تجربه کاربری بهتر و افزایش رضایت کاربران ایجاد شده است. کلا گوگل همیشه به دنبال رشد و راضی نگه داشتن کاربران است. بگذارید کمی قصه این پیشرفت‌ها را با هم مرور کنیم.

تا قبل از اینکه شبکه‌های اجتماعی اینقدر محبوب و پرکاربرد شوند، افراد برای پیدا کردن جواب سوالاتشان یا درخواست‌هایی که داشتند، از موتور جستجوی گوگل کمک می‌گرفتند. البته موتورهای جستجو همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ چون به هر حال تغییرات زیادی نسبت به سال‌های اول راه‌اندازی داشته‌اند و همیشه در حال به روز رسانی هستند. مثلا اینطور نبود که از همان ابتدا بتوان تصویر و ویدئو را به صورت جداگانه جستجو کرد.

داستان ایجاد قابلیت جستجوی تصاویر در گوگل خیلی جالب است. چند سال پیش جنیفر لوپز در یکی از فستیوال‌ها یک لباس خاص پوشید و این لباس خیلی سر و صدا کرد. تصویر لباس جنیفر آنقدر در گوگل جستجو شد که این موتور جستجو تصمیم گرفت قابلیت جستجوی تصاویر را اضافه کند.

هر یک از امکانات و به روز رسانی‌های این برند مهم اینترنتی دلایلی داشته است. مثلا برای اینکه سایت‌ها مطالب را از روی یکدیگر کپی نکنند و هر سایت محتوای یونیک در صفحات خود منتشر کند، الگوریتم پاندا به وجود آمد تا سایت‌هایی که خلاف این توصیه عمل می‌کنند، مجازات شوند.

مرغ مگس خوار، یکی دیگر از الگوریتم های سئو گوگل است. این الگوریتم به نفع سایت‌های مفید و معتبر عمل می‌کند و به ضرر سایت‌هایی است که محتوای به درد نخور و اسپم تولید می‌کنند. با من در این مقاله همراه باشید تا با این الگوریتم "دقیق" و "سریع" آشنا شوید.

 

الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟

 

الگوریتم مرغ مگس خوار چیست | الگوریتم های گوگل برای سئو

 

الگوریتم مرغ مگس خوار (Hummingbird algorithm) برای اولین بار در آگوست 2013 رونمایی شد و کار سئوکارانی که از روش‌های سئو کلاه سفید استفاده می‌کنند را خیلی راحت‌تر کرد و همه چیز را به نفع آن‌ها تغییر داد. البته قبل از مرغ مگس خوار، الگوریتم های سئو گوگل مثل پاندا و پنگوئن هم ارائه شده بود. این دو باعث تولید محتوای بهتر و ارزشمندتر به مخاطبین شدند و رتبه‌بندی سایت‌ها بر اساس این دو الگوریتم منصفانه‌تر شد.

وظیفه الگوریتم پاندا این بود که صفحات سایت‌ها را بررسی کند و کیفیت آن‌ها را بسنجد. کپی نبودن مطالب هم یکی از مواردی است که الگوریتم پاندا را حسابی ناراحت می‌کند و ممکن است شما را بابت این کار جریمه کند. بعد از پاندا نوبت به الگوریتم جدیدی به نام پنگوئن بود که با خرید لینک و بک‌ لینک ‌سازی به شدت مخالف است و با سایت‌هایی که این کار را انجام می‌دهند، مبارزه می‌کند.

اما برگردیم سراغ مرغ مگس خوار!

مرغ مگس خوار مثل یک موتور کاملا جدید است که روی یک ماشین قدیمی کار گذاشته شده و توانایی آن را چندین برابر می‌کند. علاوه بر اینکه همچنان از همه قابلیت‌های قدیمی ماشین – همان الگوریتم‌های پاندا و پنگوئن – استفاده می‌شود، کلی ویژگی جدید و مفید هم به آن اضافه شده است که "سرعت" و "دقت" در حرکت را افزایش داده است.

اصلا می‌دانید چرا گوگل از مرغ مگس خوار برای نامگذاری الگوریتم خود استفاده کرده است؟ چون سرعت و دقت این پرنده فوق‌العاده کوچک بی نهایت زیاد است. حتی وقتی به سمت شکار خود حمله می‌کند، 70 بار در ثانیه بال‌هایش را تکان می‌دهد.

 

چرا گوگل الگوریتم مرغ مگس خوار را معرفی کرد؟

 

الگوریتم های گوگل در سئو | الگوریتم مرغ مگس خوار

 

حتما شما هم 10 سال پیش را به یاد دارید. زمانی که برای پیدا کردن آموزش یک مهارت، یک مطلب علمی یا حتی یک عکس در گوگل جستجو می‌کردیم، همه چیز نمایش داده می‌شد، غیر از همان چیزی که مدنظرمان بود. مثلا کلی صفحه تبلیغاتی بدون اراده و خواست ما باز می‌شد و اعصابمان را خط خطی می‌کرد.

حتی بعضی وقت‌ها صفحات اینقدر تبلیغ داشتند و از همه جا بنرهای رنگی و برق برقی به چشممان می‌خورد که مطلب اصلی را نمی‌دیدیم یا اصلا فراموش می‌کردیم. به همین دلیل گوگل به فکر افتاد تا اوضاع را برای کاربران بهتر و رضایت‌بخش‌تر کند و الگوریتم مرغ مگس خوار را معرفی کرد.

وجود تعداد زیادی کلمه کلیدی در متن، انکرتکست‌های زیاد و بی ربط و تبلیغات ناراحت کننده به صورت صفحات pop-up هم مواردی بودند که در الگوریتم جدید هیچ ارزشی نداشتند. بنابراین طبق این الگوریتم کارشناسان محتوا و وبلاگ‌نویسان مجبور شدند کیفیت را اصل کار قرار دهند و اینطوری بود که کاربران گوگل از این اوضاع بیشترین سود را بردند.

دیگر متن‌های کوتاه، بی کیفیت و پر از کلمات کلیدی در نتایج بالای گوگل قرار نگرفتند و تجربه کاربری اولویت گوگل شد. در واقع این موتور جستجو از فناوری معناداری استفاده کرد که به پیشرفت‌های قبلی مثل گراف دانش کمک می‌کرد.

مثلا اگر قبلا عبارت "پرداخت صورت‌حساب‌ از طریق بانک" را جستجو می‌کردید، جستجوی گوگل صفحه اصلی بانک را به شما نشان می‌داد. اما بعد از ایجاد این الگوریتم، صفحه پرداخت قبوض در نتیجه اول قرار می‌گیرد.

فرق مرغ مگس خوار با الگوریتم‌های پاندا و پنگوئن چیست؟

پاندا و پنگوئن در ابتدا به‌عنوان افزونه‌های الگوریتم گوگل منتشر شدند؛ اما مرغ مگس ‌خوار به‌عنوان یک بازسازی کامل از الگوریتم اصلی منتشر شد. البته گوگل ادعا کرده‌ است که خیلی از مؤلفه‌های موجود در الگوریتم اصلی دست نخورده باقی مانده‌اند. اما مرغ مگس خوار نشان داد گوگل تعهد زیادی برای نمایش هدف اصلی و مورد جستجوی کاربران دارد و سعی می‌کند نتایج را با هدف آن‌ها مطابقت دهد.

 

الگوریتم مرغ مگس خوار چگونه کار می‌کند؟

برخلاف پنگوئن و پاندا، مرغ مگس خوار یک به روز رسانی مبتنی بر جریمه نیست. در واقع هدف آن حذف صفحات با محتوای بی کیفیت از نتایج موتور جستجو نیست؛ بلکه ایجاد تغییر در نحوه واکنش گوگل به انواع مختلف درخواست‌ها است. در این روش جدید معنای واقعی که پشت عبارت جستجو شده وجود دارد درک می‌شود، نه کلماتی که به صورت جداگانه در کوئری وجود دارد.

به همین دلیل بهتر است از کلمات کلیدی مترادف مثل lsi ها و long tail ها هم در متن صفحات استفاده کنید. در واقع هوش مصنوعی گوگل آنقدر باهوش است که اگر شما یک عبارت خاص را جستجو کنید، با جمله "آیا منظور شما این بود؟" پاسخ‌هایی ارائه می‌دهد که بیشترین ارتباط را با آن عبارت دارد.

حتی اگر شما عبارتی را به اشتباه – مثلا با غلط املایی یا اشتباه مفهومی – جستجو کنید، معمولا گوگل نتایج مفیدی به شما نشان می‌دهد. چون منظور شما را کاملا متوجه می‌شود.

الگوریتم مرغ مگس خوار این توانایی را دارد که عبارت‌هایی را که جستجو می‌‌کنید قضاوت کند و چیزی را که مدنظر شما است نمایش دهد. این همان چیزی است که به آن "جستجوی معنایی" می‌گویند.

 

جستجوی معنایی و گراف دانش چیست؟

 

گراف دانش و الگوریتم مرغ مگس خوار

 

فناوری جستجوی معنایی در این الگوریتم برای انسانی‌تر کردن تعاملات طراحی شده است. از طرفی از آن برای تقویت گراف دانش هم استفاده می‌شود. هدف فناوری جستجوی معنایی این است که نتایج مورد قبولی به کاربران نشان دهد. مثلا تصور کنید عبارت "مربای پوسته پرتقال" را جستجو می‌کنید. احتمالا منظور شما خواص پرتقال و مربای پوسته پرتقال نیست و می‌خواهید نحوه پخت این مربا را یاد بگیرید.

 

الگوریتم مرغ مگس خوار | الگوریتم گوگل و گراف دانش

 

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل هم مرتبط‌ترین و با کیفیت‌ترین صفحاتی که نیازهای کاربران و جستجوگران را برآورده می‌کند، نمایش می‌دهد. به همین دلیل اول از همه ویدئوهای آموزشی مربوط به این مربا را نمایش می‌دهد و بعد هم صفحاتی که این دستور را به خوبی آموزش داده‌اند.

 

الگوریتم مرغ مگس خوار | الگوریتم های سئو گوگل و گراف دانش

 

در واقع شما به دنبال یک سایت یا صفحه خاص نیستید و پاسخ سوال یا راه‌حل و روش ساخت مربا را می‌خواهید. کاری که گراف دانش انجام می‌دهد این است که مسیر درست را به شما نشان می‌دهد و احتمال رفتن شما به بیراهه را کاهش می‌دهد.

گراف دانش از کی شروع به کار کرد؟

گراف دانش یک سال قبل از الگوریتم مرغ مگس خوار رونمایی شد. این گراف وظیفه نمایش دقیق‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج (SERP) در مورد کلمات یا عباراتی را که جستجو می‌کنید، بر عهده دارد. این گراف همه اطلاعاتی که از سایت‌های سراسر دنیا وجود دارد را جمع می‌کند و بهترین را به شما نشان می‌دهد.

مثلا اگر شما "استاد فرشچیان" را در گوگل بزنید، می‌توانید اطلاعات و تصاویری در مورد تابلوهای این هنرمند، نقاشان مرتبط و سبک نقاشی او مشاهده کنید.

 

گراف دانش استاد فرشچیان و الگوریتم مرغ مگس خوار

 

مرغ مگس خوار مرتبط‌ترین و با کیفیت‌ترین صفحاتی که نیازهای کاربران و جستجوگران را برآورده می‌کند، نمایش می‌دهد.

سوالی که پیش می‌آید این است که گوگل از چه چیزی برای نمایش این اطلاعات به شما استفاده می‌کند؟ از کجا می‌فهمد خواسته شما چیست؟ اینجا است که "جستجوی معنایی" ظاهر می‌شود.

جستجوی معنایی چیست؟

جستجوی معنایی فناوری است که باعث می‌شود وقتی مثلا عبارت "چطور دستبند دوستی ببافیم؟" را جستجو می‌کنیم، صفحاتی شامل آموزش بافت این نوع دستبند نمایش داده شود. اگر چنین فناوری وجود نداشت، ممکن بود اطلاعات ضد و نقیضی در مورد دستبندهای نقره‌ای و طلایی و ارزش دوست و دوستی مشاهده کنیم که ما را اصلا به هدفمان نمی‌رساند.

اما گوگل به تک تک کلمات توجه نمی‌کند. بلکه به مفهوم کلی عبارت و جمله توجه می‌کند. حتی گوگل این توانایی را دارد که تاریخچه جستجوهای شما را بررسی کند و با توجه به موقعیت جغرافیایی و سایر اطلاعاتی که از شما به دست می‌آورد، بهترین نتیجه را به شما دهد.

در جستجوی معنایی، گوگل تاریخچه جستجوهای شما، محل زندگی و سایر اطلاعات مربوطه را جمع آوری می‌کند و با توجه به آن‌ها، بهترین نتایج را به شما نشان می‌دهد. مثلا اگر شما یک عبارت خاص را در مرورگر متفاوتی جستجو کنید، پیشنهادات بسیار متفاوتی نسبت به جستجوی همان عبارت در مرورگر همیشگی خودتان مشاهده می‌کنید. در واقع پیشنهادات در مرورگر خودتان بر اساس جستجوهای قبلی و علایقی که داشته‌اید، ارائه می‌شود.

حتی وقتی شما و دوستتان یک عبارت یکسان را جستجو می‌کنید، ممکن است نتایج متفاوتی بگیرید. چون تاریخچه جستجو یا موقعیت جغرافیایی متفاوتی دارید.

خب حالا برگردیم سراغ دوست عزیزمان و ببینیم که جناب مگس خوار چه ارتباطی با رفتار کاربران دارد.

 

جستجوی موبایل و جستجوی صوتی در الگوریتم های گوگل برای سئو اهمیت زیادی دارند!

 

جستجوی صوتی در الگوریتم های گوگل برای سئو | الگوریتم مرغ مگس خوار

 

همه ما تجربه جستجو با موبایل را داشته‌ایم. چون موبایل خیلی راحت‌تر از لپ تاپ و کامپیوتر در اختیار ما قرار دارد. به همین دلیل گوگل هم سعی می‌کند صفحات و سایت‌های موبایل‌پسندتر را ارتقا دهد تا تجربه کاربری هم در این زمینه بهبود پیدا کند. وقتی شما با گوشی جستجو می‌کنید، صفحات بهینه شده برای موبایل در نتایج اول نمایش داده می‌شوند.

بهینه سازی صفحات سایت برای موبایل، به یکی از فاکتورهای مهم برای رتبه‌بندی تبدیل شده است.

در کنار این ویژگی باید به جستجوی صوتی کاربران هم توجه کنید.

در این نوع جستجو کاربران به جای جستجوی یک عبارت کوتاه، جملات کامل و سوالات پیچیده را بیان می‌کنند. بسیاری از کاربران به خصوص کودکان که اتفاقا خیلی از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند، از جستجوی صوتی استفاده می‌کنند.

الگوریتم مرغ مگس خوار از این جهت اهمیت دارد که سعی می‌کند دقیقا همان نتایجی را که مدنظر کاربران است نمایش دهد. به همین دلیل خیلی از جملات محاوره‌ای و اشتباه را هم تشخیص می‌دهد و نتایج قابل قبولی برای آن نمایش می‌دهد.

در حال حاضر به نظر می‌رسد که مرغ مگس خوار اثرات زیر را بر نتایج ارگانیک محلی دارد:

 

چگونه محتوا را برای Hummingbird algorithm گوگل بهینه کنیم؟

گوگل خیلی قشنگ با ارائه این الگوریتم نشان داد که چقدر برای کاربر و رضایت او ارزش قائل است. اگر می‌خواهید این الگوریتم گوگل حسابی هوای شما و صفحات سایتتان را داشته باشد و همیشه در نتایج بالای گوگل باشید، این نکات را فراموش نکنید!

 

الگوریتم مرغ مگس خوار چگونه بر سئو تاثیر می‌گذارد؟

 

تاثیر الگوریتم مرغ مگس خوار بر سئو | الگوریتم های سئو گوگل

 

واضح‌ترین تاثیری که مرغ مگس خوار بر سئو داشته است، کاهش تمرکز بر کلمات کلیدی بوده است. مثلا دیگر مهم نیست که کلمه کلیدی اصلی را با چگالی 1-3% در متن جا بدهیم. به خصوص اگر جا دادن آن به زور، بر زیبایی و خوانایی متن تاثیر منفی بگذارد.

البته برخی تصور می‌کنند این موضوع به معنی منسوخ شدن و کاهش اهمیت کلمات کلیدی است. اما در واقع به این معنی است که اهمیت آن‌ها تغییر کرده است و باید به نحو دیگری از آن‌ها استفاده کرد. مثلا به جای اینکه کلمه کلیدی را الا و بلا در ابتدای تگ h1 یا عنوان سئو قرار دهید، عنوانی زیبا و جالب بنویسید و کلمه کلیدی را هم در آن جای دهید.

مثال دیگری که در این باره می‌توان زد این است که قبلا هدف خیلی از وبلاگ‌نویسیان این بود که متنی 1500-2000 کلمه‌ای حول کلمه کلیدی بنویسند و چندین بار آن را در متن تکرار کنند. اما در حال حاضر نوشتن یک متن جامع، مفید و جذاب مهم است. متنی که هر سوالی را که کاربر دارد، پاسخ دهد و مستند و ارزشمند باشد.

واقعیت این است که گوگل بر اساس اعتبار صفحه به آن رتبه می‌دهد. هر چقدر محتوای باکیفیت‌تری منتشر کنید، احتمال قرار گرفتن در نتایج اول بیشتر است. حتی اگر صفحه شما در رتبه پنجم گوگل باشد و بیشتر از صفحه‌ای که در نتیجه دوم است کلیک بخورد، ممکن است بدون هیچ به روز رسانی و بک لینک ارتقای رتبه پیدا کند و مثلا رتبه دوم را بگیرد.

گوگل قصد دارد کاربران را به مناسب‌ترین صفحه یک وب‌سایت هدایت کند. صفحه‌ای که محتوایی کامل، مستند و جذاب دارد و به سوال جستجوکننده پاسخ می‌دهد.

PageRank، یکی از اجزای الگوریتم های گوگل در سئو

فناوری رتبه‌بندی صفحات در گوگل، یکی از بخش‌های اصلی الگوریتم مرغ مگس خوار است. لینک‌های داخلی یکی از مواردی است که در این زمینه اهمیت دارد. وجود رابطه بین صفحات سایت شما به گوگل امکان شناسایی بهتر کسب و کارتان را می‌دهد. البته این موضوع در الگوریتم پنگوئن هم وجود داشت؛ ولی مرغ مگس خوار باز هم لینک‌های ورودی از صفحات مختلف را بررسی می‌کند و موارد بی ربط را به عنوان لینک‌های بد در نظر می‌گیرد.

پس وقتی در حال گذاشتن انکر تکست در متن هستید، باید به ارتباط عبارت انتخاب شده با لینکی که روی آن قرار داده شده است، توجه کنید. اگر نمی‌توانید از کلمه کلیدی صفحه هدف استفاده کنید، لااقل کلمات مترادف را به کار ببرید. اما گاهی اوقات هم می‌توانید از کلماتی که شانس کلیک روی لینک داخلی را بیشتر می‌کند، استفاده کنید. مثلا:

خیلی وقت‌ها وجود چنین عبارت‌های بی ربط ولی تشویق‌کننده نرخ کلیک را بالا می‌برد و به نفع شما است. پس می‌توانید گاهی اوقات – مثلا حداکثر برای نیمی از انکسر تکست‌ها – از عبارت‌ها و کلمات بی ربط به صفحه هدف استفاده کنید.

از کلمات پرسشی استفاده کنید!

یکی دیگر از موارد مهم این است که الگوریتم به محتواهایی که با پرسش آغاز می‌شوند اهمیت زیادی می‌دهد. چون معمولا در جستجوهای صوتی هم سوالات با "چگونه"، "کجا"، "چه کسی" و ... شروع می‌شود. به همین دلیل سعی کنید در عنوان سئو یا تگ h1 از این عبارات استفاده کنید و متن کامل و جامعی در پاسخ به آن بنویسید.

 

چگونه بفهمیم الگوریتم های گوگل به سایتمان ضربه زده است؟

اگر سایت شما به همه قوانین و دستورالعمل‌های سئو کلاه سفید عمل کند، هیچ وقت از الگوریتم های گوگل ضربه نمی‌خورد. چه الگوریتم پاندا، چه پنگوئن و چه مرغ عزیز مگس خوار! پس باید این اصول را به طور کامل یاد بگیرید. برای آشنایی بهتر با این قوانین، مقاله سئو کلاه سفید به شما کمک می‌کند.

اگر یک زمان با کاهش ترافیک روبه‌رو شدید و تصور کردید که به الگوریتم مرغ مگس خوار ارتباطی دارد، به روز رسانی‌های گوگل را مطالعه کنید و ببینید چه تغییراتی برای رتبه‌بندی سایت‌ها به وجود آمده است. ممکن است توسط الگوریتم‌های پاندا یا پنگوئن مجازات شده باشید.

شاید مقالات زیر برای شما جالب باشد و در این زمینه به شما کمک کند:

 

Hummingbird algorithm یک تهدید نیست، بلکه یک فرصت است!

گوگل با معرفی این الگوریتم به همه وبمسترها این پیام را داده است که هدف اصلی آن درک درخواست‌های واقعی کاربران و پاسخ دادن به آن‌ها است. پس اگر یک متن مملو از کلمات کلیدی بنویسید و هیچ تلاشی برای جذاب‌تر کردن آن نکنید، نمی‌توانید نمره خوبی از امتحان این الگوریتم بگیرید.

در واقع با توجه به سوالات، خواسته‌ها و هدفی که کاربران از طرح سوال در گوگل دارند، فرصتی برای دریافت رتبه بهتر به دست آورده‌اید. اگر تصاویر زیبا و یونیک آپلود کنید، متنی مفید، کامل و جذاب بنویسید و همه اصول سئو را رعایت کنید، می‌توانید رتبه خوبی در صفحه اول گوگل را برای کلمه کلیدی موردنظرتان به دست آورید.

مرغ مگس خوار پلی بین شیوه‌های قدیمی و اسپم و سئوی مدرن به وجود آورده است و تمام سعی آن این است که رضایت کاربران را به دست آورد. پس مهم‌ترین هدفی که باید در نظر بگیرید، ارائه خدمت به کاربران و جستجوگران است. سعی کنید ترکیب درستی از تعامل با مخاطب، تحقیق در مورد کلمات کلیدی و بهبود سئوی سایت انجام دهید.

 

نکات کلیدی

  1. استفاده از کلمات کلیدی مترادف (lsi و long tail) در متن‌
  2. تعریف پرسونای مشتری 
  3. استفاده از ابزارهای کلمات کلیدی 
  4. جا دادن کلمات کلیدی در متن به صورت بهینه (در تگ‌های H1 و H2، متن اصلی، تگ آلت تصاویر، عنوان سئو و متا دیسکریپشن) 
  5. قرار دادن لینک‌های داخلی با انکر تکست مرتبط در متن 
  6. بررسی و آنالیز سایت برای کسب اطلاعات در مورد رتبه، ترافیک و ...

 

منبع

searchengineland | moz | brightedge | goup

جمع بندی:

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یک به روز رسانی مهم در دنیای سئو است. زیرا تاثیر زیادی بر تفسیر وب‌سایت‌ها و یافتن بهترین نتیجه برای کاربران داشته است. برندهایی که می‌خواهند در میدان رقابت باقی بمانند و همیشه در نتایج اول گوگل باشند، باید درک درستی از بهینه‌سازی جستجوی معنایی در حین ایجاد محتوایی با ارزش برای کاربر داشته باشند. در مورد این الگوریتم سوال یا ابهامی دارید؟ به نظر شما چه موارد دیگری برای کاربران و تجربه کاربری اهمیت دارد؟ آیا تا به حال موتور جستجوی گوگل شما را در جستجوی سوالات و خواسته‌هایتان راضی کرده است؟

سوالات متداول

مرغ مگس خوار یا Hummingbird، برخلاف الگوریتم‌های قبلی که روی کلمه به کلمه جست‌وجوها تمرکز می‌کردند، کلمات مختلف و مفهوم کلی عبارت را با هم در نظر می‌گیرد. هدف از این الگوریتم این است که صفحاتی که دقیقا منظور کاربران است را نمایش دهند.

الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یک طرح مهم در دنیای سئو بوده است؛ چون تاثیر زیادی بر نحوه تفسیر وب‌سایت‌ها توسط موتور جستجو می‌گذارد و باعث می‌شود موتور جستجو نتایج بهینه‌ای برای کاربران پیدا کند. بنابراین باعث رضایت بیشتر کاربران از گوگل شده است.

به کار بردن تعداد زیادی کلمه کلیدی در متن تجربه جالبی برای خواننده و کاربر به وجود نمی‌آورد و اصطلاحا باعث UX بدی می‌شود. اگر متن را با کلمات کلیدی پر کنید، خواندن آن آسان و سرگرم‌کننده نخواهد بود.

نه. رتبه صفحات یکی از موارد اصلی در دستور العمل مرغ مگس خوار است. مرغ مگس خوار رتبه صفحه، اهمیت و ارتباط لینک‌ها به صفحه، کیفیت محتوای صفحه، کلمات استفاده شده در آن و بسیاری موارد دیگر را بررسی می‌کند.

برچسب ها:

نسرین نجفی پور

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی عظیم مدیا

لطفا آدرس ایمیل خود را وارد کنید.

مقالات مرتبط

نظرات